Welkomsborden

Dorpsbelangen Schoonebeek heeft o.a. als doel om - middels de welkomstborden in het dorp - verenigingen, stichtingen en andere partijen een platform te geven om hun activiteiten op korte termijn aan te kondigen en te promoten. Op die manier leveren de welkomstborden een bijdrage aan de leefbaarheid. Het is een sterk communicatiemiddel waarmee op een zeer directe, efficiënte en herhaaldelijke manier bewoners kunnen worden geïnformeerd en de gelegenheid wordt geboden om bij de activiteit aanwezig te zijn.

Op de 4 invalswegen van Schoonebeek staan  welkomstborden (5 stuks). Naast het welkom heten van bewoners en bezoekers geven de borden informatie over wat er de komende tijd te doen is in Schoonebeek. Deze informatie  staat op stickers, die per activiteit moeten worden gemaakt. Voor iedere activiteit in Schoonebeek kan plaatsing van informatie op de borden worden aangevraagd. Dit gebeurt  door de organisatie die de activiteit organiseert en moet 4 weken vóór plaatsing aangevraagd worden. De borden zijn eigendom van en worden beheerd door Dorpsbelangen Schoonebeek.

Contactpersonen

De heer Gerard Menke verzorgt het hele traject van de aanvraag van de stickers tot en met het plaatsen van de borden. Hij stemt dit af met het secretariaat van DBS.

Contactadressen: Gerard Menke (gerard@menkeservice.nl) of Secretariaat DBS (secretariaat@dbschoonebeek.nl)

Spelregels

Er zijn een paar spelregels voor het plaatsen van informatie op de welkomstborden:

  • het is gratis voor verenigingen en stichtingen uit Schoonebeek
  • we plaatsen geen promotionele activiteiten van de plaatselijke middenstand